Gravidfotografering

| Fotouppdrag

gravidfotografering

Idag har Nathalie stått framför kameran. Så himla vacker! Vi sågs tidigt imorse för att hinna fånga solens fina strålar sådär perfekt, och vi lyckades! Fler bilder kommer ni att få se. Nu har också facebooksidan fått sitt nya namn Charlottes Ateljé. För att fira detta finner ni fina erbjudanden där idag. Klicka här för att komma dit!

Imorgon smäller det!

| Fotouppdrag

charlottes-atelje

Imorgon byter vi namn! Först på Facebook, hemsidan är inte helt klar men nära på nu! In och gilla min Facebooksida för att inte missa fina erbjudanden som kommer att finnas där under morgondagen.
Ett fåtal platser så först till kvarn är det som gäller! 

Fotograf Charlotte Thorén byter namn

| Vardag

Nu ska jag avslöja något för er! 

I somras när jag gifte mig med min man så tog jag hans efternamn och Fotograf Charlotte Thorén känns inte längre aktuellt. Jag började fundera ut ett bättre namn som verkligen skulle kännas bra. Vilket har varit svårt, jag trodde jag hade hittat ”mitt” namn men så var inte fallet. Sedan kom det till mig!

Den 17:e september byter vi namn! Nya namnet blir Charlottes Ateljé! Hoppas ni fortsätter följa oss.

Hemsidan för Charlottes Ateljé är inte riktigt färdig ännu. Så länge gäller http://charlottethoren.se och jag kommer länka hemsidan på facebook så fort den är klar! Följ mig  gärna på facebooksidan Fotograf Charlotte Thorén för att inte missa något!

brudbukett

Tack för att ni väljer just mig till er fotograf <3

 

Älskade Frank

| Vardag

älskling
Under helgen som varit har jag inte sovit många timmar. Vår älskade Frank har varit försvunnen, jag har varit ute i flera timmar och letat efter honom. Ropat och lockat med mat, både på natten, dagen och tidigt på morgonen. Men han fanns ingenstans. Min magkänsla sa att något hade hänt honom. Han brukar alltid komma in på kvällen, men det gjorde han inte i lördags.

Snälla grannar har hjälpt mig under helgen att leta då Rickard befunnit sig i Stockholm. Tacksam att jag fick sällskap mitt i natten. Några golfare och grannar hade tydligen hört ett slagsmål mellan 2 katter på eftermiddagen/kvällen på lördagen, så det fick mig att tro att han var såpass skadad att han inte kunde ta sig hem. På söndagsmorgonen hade vi haft vildsvin på besök på golfbanan också, det gjorde ju inte min oro lättare. Men i måndags morse 05.30 vaknade Rickard till av att han hörde något skrapande ljud. Han gick ner för att kolla om det var Frank som var på luckan eller vad det kunde vara, men han såg honom inte. Förrän han var på väg upp för trappan. Där satt han, vår älskade Frank! Han var alldeles slö och orkeslös, han kunde inte öppna sitt öga och vi kunde inte heller få upp det för att se vad som var felet.

Han kördes till veterinären och väl där så kunde de se att hornhinnan i ögat är illa skadad. De sydde igen ögat och har sparat en liten, liten öppning där vi ska ge han ögondroppar 1 gång/timman under våra vakna timmar. Imorgon ska vi tillbaka för att se om det gett resultat. Eventuellt blir det en operation till och då ska de prova att flytta hornhinnan från sidan av ögat till där skadan är. Om det inte fungerar så tror vi att han måste lära sig att leva med ett öga tyvärr.

Vi är lättade att han är hemma igen! Det finns såklart en oro kvar om hur det ska gå för honom. Men han lever och finns hos oss. Det är många djur som klarar att leva med ett öga.

Herr & Fru Nilsson – Framkallning av bilder

| Bröllop, Vardag

Kärlek

Under veckan ska vi framkalla bilder från bröllopet. Så fina bilder på oss! <3 Tack Erikka för att du var vår fotograf och vår gäst. Erikkas hemsida hittar ni här. Väggarna i vårt hem kommer bli så fina! Längtar tills bilderna är här, för jag vill bara sätta fart med att pryda våra väggar. Jag har fått ett ryck här hemma och gör mig av med möbler och annat. Vill göra massor. Var på loppis under helgen och fyndade två fina stolar och lite annat som ni får se under veckan.

Trevlig helg!

| Vardag

DSC_3502

Önskar mina läsare en trevlig helg! Vad ska ni göra? Jag är hemma själv i helgen. Min man är iväg på landslagsläger. Jag ska passa på att slänga skit och sälja grejer som jag vill bli av med. Kanske skänka lite till second hand också. 

Morgongåva

| Bröllop, Vardag

morgongåva

På morgonen dagen då vi skulle bli man och hustru vaknade vi upp tillsammans i sviten på Sankt Jörgen Park Resort. Rickard gav mig en present, men vi hade kommit överens om att inte ge varandra något. Jag blev väldigt förvånad när han tog fram presenten. Och chockad blev jag när jag öppnat den. En helt fantastisk klocka! Den matchar ringarna sååå bra! Siffrorna består istället av stenar. Jag älskar denna klocka. Den är graverad med våra namn och datumet då vi gifte oss. Jag har aldrig varit en klocktjej, aldrig ägt en klocka över 400kr. Denna klocka har jag alltid på mig! 

Tack min älskade man. 

Final för Sverige ikväll

| Vardag

DSC_6834

Fredag är här igen! Under veckan har jag varit på akupunktur och varit så himla trött och seg efter det, hoppas kunna få lite mer energi under helgen. Ikväll åker jag och mannen in till Göteborg för att spana in Kulturkalaset. Årlig tradition att ta sig något att äta, provsmaka lite olika rätter. Klockan 22 ska vi vara hemma, bänkade framför tvn och se finalen när Sveriges damer spelar (fotboll, om ni inte visste det). Imorgon ska vi på kräftskiva här i vår förening, äta massor av kräfter!

 

Hoppas ni får en fin helg!