Morgongåva

| Bröllop, Vardag

morgongåva

På morgonen dagen då vi skulle bli man och hustru vaknade vi upp tillsammans i sviten på Sankt Jörgen Park Resort. Rickard gav mig en present, men vi hade kommit överens om att inte ge varandra något. Jag blev väldigt förvånad när han tog fram presenten. Och chockad blev jag när jag öppnat den. En helt fantastisk klocka! Den matchar ringarna sååå bra! Siffrorna består istället av stenar. Jag älskar denna klocka. Den är graverad med våra namn och datumet då vi gifte oss. Jag har aldrig varit en klocktjej, aldrig ägt en klocka över 400kr. Denna klocka har jag alltid på mig! 

Tack min älskade man. 

Final för Sverige ikväll

| Vardag

DSC_6834

Fredag är här igen! Under veckan har jag varit på akupunktur och varit så himla trött och seg efter det, hoppas kunna få lite mer energi under helgen. Ikväll åker jag och mannen in till Göteborg för att spana in Kulturkalaset. Årlig tradition att ta sig något att äta, provsmaka lite olika rätter. Klockan 22 ska vi vara hemma, bänkade framför tvn och se finalen när Sveriges damer spelar (fotboll, om ni inte visste det). Imorgon ska vi på kräftskiva här i vår förening, äta massor av kräfter!

 

Hoppas ni får en fin helg!

 

Fika och planering

| Fotouppdrag

Idag efter jobbet ska jag iväg och träffa Angelica som driver företaget Perfect Weddings. Hon är bröllopskoordinator. Vi ska ta en fika och även planera för lite spännande grejer som händer framöver. Som ni såklart kommer få se här! 

Byte av namn

| Fotouppdrag, Vardag

namn

Jag heter ju numera Nilsson och min hemsida heter www.charlottethoren.se. Hemsidan kommer få nytt namn och kommer lanseras i höst.

Men nu till min fråga! I dagsläget bloggar jag allt via adressen ovan. Jag skriver om sådant som är jobbrelaterat och privat. Mina funderingar går såhär: ska jag använda mig av endast hemsida, instagram och Facebook för fotografdelen och ha en privat blogg? Eller ska jag ha en blogg till fotograferingen också? Vad tycker ni läsare om att blanda privat och jobb i en och samma blogg? Är det relevant att ha en blogg till fotograferingen? Som är kopplad till hemsidan då.

I fotograferingsbloggen skulle jag i sådana fall dela med mig av uppdrag jag gjort men också fler inlägg om bröllop, till exempel tips på lokaler att ha festen på, vad man ska tänka på när man letar efter fotograf och frisyrer osv.

Har ni några tips? :) Hur ska jag tänka? Jag känner att jag behöver ta hjälp av mina läsare!

Dejt med Emelie

| Vardag

Ikväll har jag varit på dejt med min vän Emelie. Vi åt en bit mat och planerade för en spaövernattning i september. Tack Emelie för att du kom med förslaget! Eftersom det var och är tufft så föreslog hon att vi skulle åka iväg och försöka släppa stressen för en stund. Det ska bli väldigt kul, jag ser fram emot det jättemycket! 

När jag kom hem var det dags för mig och min man att öppna ett efterlängtat paket! I detta paket låg ett USB minne med massor av fantastiska bilder från vårt bröllop som Erikka tagit. Ett inlägg med bilder kommer under de närmsta dagarna. 

fåglar

Glädjande besked

| IVF, Vardag

kärlek

I måndags fick vi glädjande besked! 
Vilken lättnad, jag brast ut i tårar när sköterskan på Sahlgrenska berättade att de kommer förlänga avtalet för våra IVF-försök. (Sahlgrenska betalar den privata kliniken vi går på pga att vårdgarantin gick in) Det har varit så enormt stressande och inte konstigt att min kropp reagerat som den gjort/gör. Att inte få veta om vi kommer att kunna genomföra våra sista IVF-försök eller inte. Allt hänger ju på ens egna cykel om när man kan starta en behandling eller göra återförande av ett fryst embryo. Denna månad fuckade sig totalt så vi hann inte göra något nytt försök. Vi var inställda på det för att vi visste att det var vår enda chans om inte Sahlgrenska gått med på att förlänga avtalet. Och sen innan vi ens visste om de skulle gå med på det så trodde vi ju att det var kört. Den förtvivlan!

Min kropp ska få återhämta sig lite och ”läka” innan vi gör ett nytt försök, för i nuläget skulle ett nytt försök inte vara så bra. Chanserna för att det skulle gå vägen är väldigt liten om kroppen inte mår bra, så det är bara att fortsätta kämpa!

Tillsammans är vi starka.

Nordiska akvarellmuseet

| Vardag

Disney akvarellmuseet

Sista semesterdagen idag och vi passade på att åka på utflykt till Skärhamn. Vi kollade in Disneyutställningen på Nordiska Akvarellmuseét. Det var kul att se den men vi kände att man inte kunde relatera så mycket till det som fanns där. Men jag skulle inte säga att den inte är värd att se bara för det. Efter besöket där åt vi lunch på en restaurang i närheten. Mysig avslutning på denna semester! Imorgon ringer klockan 05.10…

Sanja

| Fotouppdrag

Gravidfotografering

Sanja fotograferades i Växjö när jag var där och hälsade på min vän. Vi båda fotograferar och ville göra något kreativt så vi la ut en annons där vi sökte gravida till portfoliofotografering. Såhär blev resultatet!